Project Description

Emilia Ciurchea
71.550 RON
Adăugat la favorite! Adaugă la favorite

In conditiile starii de urgenta nationala in care ne aflam, consider ca este de prisos o descriere amanuntita a proiectului, insa voi incerca sa ofer totusi una.
Suntem martorii unei pandemii, o generatie care nu s-a mai confruntat pana acum cu ceva atat de periculos, de tragic, de alarmant. De la o zi la alta, ritmul pandemiei care a ajuns si in tara noastra continua sa accelereze. E alarmant. E cum nu ne-am imaginat vreodata ca s-ar putea intampla.
Insa putem face ceva extraordinar de important! Putem sa respectam regulile si sa ramanem in casa, putem sa ii ajutam pe cei care nu au nici un ajutor si putem sa fim pregatiti. Insa, aici e necesar un sprijin financiar. Spitalul Municipal Dr Aurel Tulbure are nevoie de echipament performant pentru a putea face fata in perioada urmatoare, posibililor pacienti infectati cu virusul Covid-19. In masura in care permite bugetul alocat acestui program de bugetare participativa, as dori sa solicit achizitionarea unui ventilator pulmonar pentru sectia de ATI si UPU a Spitalului Municipal Fagaras, cat si a altor produse de unica folosinta necesare protectiei cadrelor medicale, utilizand intreaga valoare a bugetului alocat unui proiect.

Nota Comisiei tehnice de analiză a propunerilor de proiecte:

De ce ar trebui sprijinit/implementat proiectul

Consider ca nu exista nevoi materiale mai mari in aceasta perioada decat pentru ventilatoare pulmonare sau alte produse si echipamente cu care se va putea “lupta” impotriva Covid-19.

Amplasamentul proiectului/ZONA DIN FĂGĂRAȘ

Ventilatorul pulmonar va fi utilizat in cadrul Spitalului Municipal Dr Aurel Tulbure, pentru Unitatea de Primire Urgente sau acolo unde este necesar.

Locație proiect

Strada Ghioceilor 1, Făgăraș, Romania