Project Description

Nicoleta Franga
23.500 RON

Rata alaptarii exclusive este, in Romania, de doar 12,6%, in conditiile in care, cu informatiile corecte si sprijinul profesionist, 98% dintre femei pot alapta! Avem nevoie de cat mai multi specialisti, de cat mai multi medici informati in Romania, pentru sanatatea copiilor nostri.
Actiunea propusa are doua directii:
1.Prima parte pe termen foarte scurt presupune materiale educationale cu sprijin pentru alaptare in Maternitatea din Fagaras
2.Partea a doua - sprijinirea a doua persoane care lucreaza in cadrul maternitatii (moase sau asistente) care sunt pro-alaptare sa urmeze cursurile si examenul pentru consultant în lactație IBCLC. Acestea vor putea sprijini mamele in alaptare.

De ce ar trebui sprijinit/implementat proiectul

Copiii care sunt alaptati pentru mai mult timp sunt mai inteligenti, se imbolnavesc mai rar, fac mai putine complicatii la boli si au mai putine infectii si probleme dentare, este redusa morbiditatea si mortalitatea si au risc mai mic de obezitate si diabet de-a lungul vietii. Pe mame, alaptarea le protejeaza impotriva cancerelor de san si ovarian si de diabet.

Amplasamentul proiectului/ZONA DIN FĂGĂRAȘ

Maternitatea Fagaras

Galerie foto

Locație proiect

Proiectul nu are setat o locație exactă.