Project Description

Ioana Burlăcescu
92.314 RON

Spațiul de joacă este amplasat pe o suprafață de cca 60 m lungime și 28 de m lățime, cea mai mare parte din spațiu este pavat aproximativ 239,46 mp, în continuarea acestuia se află o zonă verde dedicată relaxării cu două mese de șah și patru bănci.
Pe terenul pavat este amplasat un coș de baschet și diverse aparate de gimnastică pentru desfășurarea activităților cu caracter sportiv. Spațiul nu va fi destinat doar elevilor ci, tuturor copiilor din comunitate.

De ce ar trebui sprijinit/implementat proiectul

1.Implementarea acestui proiect este absolut necesară, terenul este denivelat, neamenajat, elevii nevând unde să-și petreacă pauzele.
2.Acest loc este atât o oază de relaxare, cât și un loc absolut necesar pentru desfășurarea orelor de Ed. Fizică , având în vedere că, școala nu este dotată cu sală de sport. De asemenea, în acest cartier este nevoie de spații de joacă și relaxare pentru copii. După programul școlar, aceștia se vor putea juca și relaxa într-un cadru curat și sigur.

Amplasamentul proiectului/ZONA DIN FĂGĂRAȘ

Spațiul este situat în incinta curții Școlii Gimnaziale Nr. 4 (respectiv curtea din fața unității de învățământ) în cartierul Galați: strada Gheorghe Doja, nr. 52. Proiectul fiind amplasat pe o surafață de aproximativ 60 m lungime și 28 de m lățime.

Galerie foto

Locație proiect

Făgăraș, Strada Gheorghe Doja, Nr. 13