Project Description

Proiect neeligibil

Acest proiect nu a îndeplinit toate criteriile necesare pentru a trece în etapa următoare.
MAGDALENA FLORINA CENTIU
71.500 RON

Skatepark-ul este un loc special amenajat pentru folosirea skateboard-urilor, bmx-urilor, a rolelor, trotinetelor, etc.
Aceste sporturi au devenit tot mai populare printre tinerii care stau departe de tehnologie, care socializeaza si creeaza prietenii durabile prin jocuri sportive.
Din ce in ce mai multe orase au un skatepark dotat corespunzator, de foarte buna calitate ... in Fagaras acum exista doar o zona dotata cu 2 rampe si 2 bare, bare folosite de alte persoane pentru a joaca fotbal sau alte sporturi de acest gen ... si suntem respinși ... nu este un skatepark in adevaratul sens, nu este o zona sigura pentru tinerii fagaraseni care iubesc sporturile de strada.

Nota Comisiei tehnice de analiză a propunerilor de proiecte:

De ce ar trebui sprijinit/implementat proiectul

Unul dintre avantajele unui skatepark in comunitatea noastra ar fi ca, tinerii care practica sporturile acestea nu vor mai frecventa locurile publice !! Tot mai m ulti tinerii din Fagaras iubesc sporturile care au nevoie de skatepark pentru a-și dezvolta abilitatile ... noi, riderii, folosimin diferite locuri publice, dar mereu oamenii se revolta si ne alunga prin diverse metode nepotrivite, mereu suntem certati ca sărim pe scari, pe borduri, etc.
Un alt avantaj ar fi ca, având skatepark professional in Fagaras, se vor putea organiza concursuri unde vor veni sportivi din alte orase, astfel atragand turisti in frumosul noastru oras!

Amplasamentul proiectului/ZONA DIN FĂGĂRAȘ

Locul unde va fi amplasat skatepark-ul de mici dimensiuni - langa supermarketul Penny Fagaras, in cartierul Tudor Vladimirescu, fosta Unitate Militara de Chimie Fagaras.. Aici este un loc sigur pentru tinerii care iubesc skeboardingul, fara acces stradal, acolo nu deranjam alte persoane si vom avea loc sa ne desfasuram activitatile sportive specific riderilor.

Galerie foto

Prezentare Video

Locație proiect

Strada Tudor Vladimirescu 18, Făgăraș, România