Project Description

Alexandru Ciocan
71.550 RON

Amplasare semafoare pentru pietoni cu buton la trecerea de pe strada Teiului lângă ieşirea Liceului „Radu Negru” Făgărăş.

De ce ar trebui sprijinit/implementat proiectul

De ce am ales acestă locaţie? În primul rând este o ieşire a unui liceu unde studiază mulţi elevi iar dimineaţa, în timpul pauzei mari şi la terminarea orelor această trecere este foarte folosită, în al doilea rând este o arteră circulată de maşini foarte mult, este o arteră care face legătura dintre DN1 şi strada 13 Decembrie.
Vor fi primele semafore de acest tip din oraşul Făgăraş iar autorităţiile locale pot vedea dacă va ajuta la fluidizarea traficului şi la siguranţa pietonilor după care va mai putea amflasa astfel de semafoare inclusiv pe DN1.
Semafoarele vor avea nevoie de curent permanent pentru a funcţiona ok, dar legătura se va putea face din noua reţea de iluminat.

Amplasamentul proiectului/ZONA DIN FĂGĂRAȘ

Strada Teiului, trecere de pietoni cea de lângă ieşirea intrarea/ieşirea Liceului „Radu Negru” Făgărăş. Dar dacă nu este în regulă locaţia, să se facă un studiu şi să decidă comisia de urbanism unde să se amplaseze acest proiect.

Galerie foto

Locație proiect

Strada Teiului 21, Făgăraș 507010, România