Project Description

Emilia Ciurchea
100.000 RON

Orice loc de muncă ar trebui să îți ofere mai întâi siguranță și demnitate. Sunt câțiva ani de când persoanele care curăță aleile, trotuarele sau părți de carosabil, nu se simt demne și nici 100% în siguranță. Echipamentele și produsele pe care le folosesc sunt vechi, chiar rudimentare, grele și greu de folosit. Propun achiziția unor echipamente și produse noi, ușoare, tehnologizate atât cât este posibil, uniforme potrivite și adecvate, cât și orice alte aspecte care ar aduce un plus de siguranță și demnitate. Nu este deloc greu să identificăm aceste produse și echipamente potrivite, trebuie doar să stăm de vorbă cu cei care le folosesc zilnic, 8 ore din zi.

De ce ar trebui sprijinit/implementat proiectul

Ideea proiectului a venit în urma observării persoanelor responsabile cu curățenia aleilor, trotuarelor, bordurilor și a unor părți de carosabil. Am stat de vorbă cu două dintre aceste persoane și în 5 minute am reușit să aflu cât de nedemn este rolul acestora, cât de periculos este adesea și cât de ușor ar fi ca orice meserie să-și primească doza necesară de respect - prin doar câteva detalii simbolice: echipament adecvat, siguranță, profesionalism.

Amplasamentul proiectului/ZONA DIN FĂGĂRAȘ

Echipamentele și uniformele adecvate și profesionale pot fi folosite de toate persoanele din Făgăraș care curăță și igienizează străzi, alei, trotuare, părți din carosabil, în tot orașul Făgăraș.

Galerie foto

Locație proiect

Proiectul nu are setat o locație exactă.