Project Description

Corina Tita
71.162 RON
Adăugat la favorite! Adaugă la favorite

Doresc să propun un proiect de amenajare loc de joacă si activitati in aer liber pentru copiii Municipiului Făgăraş care frecventează programul prelungit al Gradinitei Prichindeii de pe str. 13 Decembrie din Fagaras, judetul Brasov.
Gradinita dispune de o curte interioara generoasa in cadrul careia nu exista in prezent nici un complex de joaca si unde copiii ar putea desfasura in timpul programului activitati recreative in aer liber care sunt atat de benefice pentru copiii de varsta lor.
Avand in vedere faptul ca in cadrul gradinitei sunt copii cu varste cuprinse intre 3-6 ani ne propunem sa dotam spatiul cu un complex de joaca potrivit pentru varsta lor care sa includa topogane, leagane, balansoare dar si masute pentru activitati astfel copiii sa poata desfasura afara in aer liber activitati care anterior se puteau desfasura doar in interior indiferent de vreme.
Amenajarea curtii va cuprinde doua zone verzi delimitate de o portiune de asfalt astfel incat avem posibilitatea sa cream doua zone separate, una de joaca si una de activitati. Astfel pe o suprafata de 150mp (10x15m) se va pune pavaj cauciucat, pentru a elimina din start riscul de accidentare al copiilor, pe care se va amplasa un complex de joaca, un balansoar cu arc, o casuta de copii, un carusel cu platforma, doua figurine cu arc si un balansoar de 2 persoane. Pe cea de-a doua zona verde se vor amplasa 4 mese de activitati pentru copii cu cate 6 locuri fiecare. In interiorul curtii am prevazut si 6 banci.
Prin amplasarea acestui loc de joaca si activitati se va schimba complet imaginea curtii gradinitei iar un numar de 260 copii vor beneficia anual de facilitatile acestuia.

Nota Comisiei tehnice de analiză a propunerilor de proiecte:

De ce ar trebui sprijinit/implementat proiectul

Acest proiect ar trebui implementat pentru ca primii si cei mai importanti beneficiarii sunt copii sau nepotii nostrii care frecventeaza sau vor frecventa Gradinita Prichindeii. Implementandu-se acest proiect vom avea satisfactia ca in fiecare an un numar de 260 de copii se vor bucura de jocuri si activitati zilnice in aer liber. In al doilea rand joaca afara are o multime de beneficii pentru copii, iar privarea acestora de ocazia de a alerga in aer liber este cat se poate de nociva.

Amplasamentul proiectului/ZONA DIN FĂGĂRAȘ

Locul de joaca va fi amplasat in curtea interioara a Gradinitei Prichindeii de pe str. 13 Decembrie, Fagaras, Jud. Brasov, cod postal 505200. Aceasta va fi impartita in doua zone diferite, pe suprafata cea mai mare (150mp) se va amplasa covorul de cauciuc pe care va fi pus complexul de joaca iar in cealalta parte disponibila vor fi amplasate masute pentru activitati in aer liber.

Galerie foto

Locație proiect

Strada 13 Decembrie 22, Făgăraș 507010, România