Project Description

Ramona Maria Kessler
46.600 RON

Proiectul consta in montarea unei platforme subterane de colectare a deseurilor intr-un cartier din centrul Fagarasului, mai exact in spatele blocului 54 de pe Bdul Unirii.

Nota Comisiei tehnice de analiză a propunerilor de proiecte:

Cu modificări – 1. În limita bugetului maxim prevăzut de Regulamentul procesului Bugetare participativă Făgăraș 2019. 2.Se poate modifica modelul platformei subterane de colectare deșeuri pentru a fi compatibilă cu utilajele de colectare deșeuri ale SALCO.

De ce ar trebui sprijinit/implementat proiectul

Acest proiect ar trebui implementat pentru ca trebuie eliminat mirosul oribil pe care il emana cele 7 containere existente. LOCUL in care sunt ACUM cele 7 containere, la aproximativ 10 metri de bloc, respectiv de geamurile apartamentelor, A DEVENIT TOALETA PUBLICA. Fiind un cartier aglomerat, cu blocuri, spatii comerciale si foarte multi oameni care vin la piata, implementarea acestui proiect ar fi benefica tuturor cetatenilor. Amplasamentul subteran reduce in totalitate riscul vandalizarii pubelelor si a accesului nedorit, uman si animal, la deseuri si nu numai. Costul intretinerii platformelor subterane de colectare este foarte redus, comparativ cu punctele clasice. Reparatiile si inlocuirile survenite in urma vandalizarii pot fi si ele probleme scoase din ecuatie.

Amplasamentul proiectului/ZONA DIN FĂGĂRAȘ

Dorim montarea platformei subterane de colectare a deseurilor in locul celor 7 containere existente, in spatele blocului 54 de pe Bdul Unirii.

Galerie foto

Locație proiect

Bulevardul Unirii 54, Făgăraș, România