Project Description

Proiect neeligibil

Acest proiect nu a îndeplinit toate criteriile necesare pentru a trece în etapa următoare.
Marius Mateoi
71.550 RON

Filosoful și scriitorul român Emil Cioran spunea despre muzică: ”Extazul muzical este o revenire la identitate, la originar, la rădăcinile primare ale existenței. În el rămâne numai ritmul pur al existenței, curentul imanent și organic al vieții. Aud viața. De aici încep toate revelațiile”.

Propun montarea unor instrumente de percuție muzicale publice, construite special pentru exterior, rezistente la intemperii. Aceste instrumente pot fi folosite de către copii , adulți dar chiar și de către turiștii ce vor vizita orașul nostru.

Nota Comisiei tehnice de analiză a propunerilor de proiecte:

Eligibil cu modificări - schimbare amplasament

De ce ar trebui sprijinit/implementat proiectul

Zona fostei terase litoral este un spațiu public iar amplasarea acestor instrumente muzicale stradale vom putea promova si vom schimba aspectul vizual dar și “acustic” al spațiului. Cu aceste instrumente vom atrage localnicii si turiștii de toate vârstele să își încerce abilitățile pe partea muzicală. Putem ajuta la descoperirea frumosului fiind inspirați și de panorama oferită de Cetatea Fagarasului.

Marius Mateoi mă numesc și am studiat instrumentele muzicale de percuție. Nu știu dacă ați observat dar muzica reușește să ne schimbe starea de spirit și pun pariu că și pe tine te ajută indiferent de stilul de muzical preferat. Copiilor le va fi mult mai ușor să facă cunoștință cu sunetele și ritmurile muzicale.

Amplasamentul proiectului/ZONA DIN FĂGĂRAȘ

Fosta Terasa Litoral.

In zona fostei ”Terase Litoral” avem o priveliște minunată spre cel mai important punct turistic din Țara Făgărașului.

Galerie foto

Prezentare Video

Locație proiect

Strada Tăbăcarilor 4, Făgăraș, România