Project Description

FAZA: Proiect realizat
Roxana-Elisa Cantemir
33.915 RON

Aplicația este programată să ruleze pe platformele Android și iOS, versiunile de actualitate.
Dispozitivele mobile care pot descărca aplicațiile sunt smart-phone-urile și tablete cu sisteme de operare Android din „Google Play” și iOS din „App Store”. Spațiul ocupat de aplicație este memoria dispozitivului mobil. După descărcarea și instalarea aplicației, utilizatorului îi sunt afișate categoriile de interes, iar la accesarea unei categorii are posibilitatea de a controla afișarea intemilor prin utilizarea filtrelor. De ex: la categoria Obiective turistice, itemii pot fi afișați în ordine alfabetică, în funcție de distanța de la localizarea utilizatorului până la punctul de interes (dacă are funcția GPS activată), dar și prin selectarea filtrelor (de ex. Trasee, Obiective de interes turistic etc.). La accesarea unui item, utilizatorului îi sunt prezentate caseta cu informații relevante, galeria cu fotografii reprezentative, modalitate de contact (număr de telefon, fax, adresă de e-mail, website), dacă are oferte sau face parte dintr-un eveniment.

De ce ar trebui sprijinită/implementată

Cetatenii orasului vor fi la curent cu toate noutatile, evenimentele din zona noastra. Putem conecta city app-ul cu aplicatia Muntii nostrii unde sunt prezentate traseele turistice din Muntii Fagaras si nu numai. Cu o promovare foarte buna aplicatia ajunge la toata lumea interesata si aduce un plus zonei, operatorilor si prestatorilor de servicii, acestia vor devenii vizibili formand comunitatea digitala a zonei.

Amplasamentul proiectului

Raportat la zona noastra de interes vom interconecta pe aceasta aplicatie Calendar evenimente, Obiective turistice, Servicii publice, Cultura si timp liber, Gastonomie(restaurante&pub-uri),Cazare, Cumparaturi, Turism, Comunicate de presa. Aplicatia se adreseaza cetatenilor dar in special turistilor/vizitatorilor si poate fi gestionata de Primaria Fagaras departamentul Infoturism. Toata lumea are de castigat cu ajutorul acestei aplicatii.Vom crea un QR cod care trebuie amplasat in toate unitatile

Calendar implementare

1. Demararea implementării

2. Proiectare

3. Desfășurarea procedurilor legale de achiziție publică

4. Execuția lucrării

5. Proiect realizat

Galerie foto

Locatie proiect

Proiectul nu are setată o locație exactă.