Project Description

Nicoleta Franga
17.500 RON

"In carti exista mai multe comori decat in toate cuferele piratilor de pe Insula Comorii"- Walt Disney. Copiii isi vor cultiva un obicei minunat daca sunt obisnuiti de mici cu cartile..E foarte important ca cei care acum descopera tainele cititului sa se simta bucurosi atunci cand se intalnesc cu cartile.
Proiectul are trei parti:
- amenajarea unei camere sau a unui colt cu jucarii si canapele unde copii se pot juca cu jucarii si pot rasfoi reviste, unde fratii mai mici pot sa isi faca de lucru pana cei mari isi aleg carti;
- achizitionarea unor reviste si carti noi, aparitii recente,carti cu poze si scris, lecturi usoare care sa le deschida apetitul pentru marile romane celor care invata sa citeasca.
- diferite activitati de lectura indrumate de bibliotecari pentru elevii prescolari si din clasa pregatitoare pentru ca acestia sa cunoasca acest spatiu insotiti de dascali si mai tarziu sa poata sa il viziteze pentru imprumut alaturi de parinti

De ce ar trebui sprijinit/implementat proiectul

A gasi la biblioteca un spatiu de joaca, relaxant care sa ii incante ii va motiva sa revina pe cei mai tineri dintre cititori.

Amplasamentul proiectului/ZONA DIN FĂGĂRAȘ

Incinta Bibliotecii Municipale Fagaras, sectia copii

Galerie foto

Locație proiect

Proiectul nu are setat o locație exactă.