Project Description

Raducanu Mugurel
100.000 RON

Știți acel moment când un copil îți spune cu ochii sclipind de bucurie și mândrie despre ce tocmai a făcut sau descoperit? Aceste momente au ceva special! Dorința realizării acestui proiect vine pentru ei, pentru copii, pentru dezvoltarea lor pe plan artistic.
Ținând cont de Legea nr. 61/1991 care interzice ”scrierea sau desenarea, fără drept, pe pereţii clădirilor, pe garduri sau pe obiecte de folosinţă comună aflate în locuri publice...” încercăm să dezvoltăm o zonă special amenajată, un spațiu dedicat tuturor celor ce doresc să se exprime liber prin desen (graffiti, desen cu creta, pensule, markere, etc.).
Propun construirea unor panouri modulare pe structura metalică, fundație de beton cu placi inter-schimbabile (lemn, textil, banner).
Montarea de spoturi luminoase pentru a evidenția zona/panourile, iluminat public.
Mobilier urban fix sau mobil (mese, scaune sau bănci ), coșuri de gunoi.

De ce ar trebui sprijinit/implementat proiectul

Activând această zonă dintre Cetatea Făgărașului, Casa de Cultură și Baia Comunală, putem dezvolta creativitatea comunității indiferent de vârstă pentru a petrece timp de calitate în cadrul evenimentelor.
Vom face o pagină dedicată rețelei de socializare pentru gestionarea posibilelor evenimente (concursuri de desen între unitățile școlare, 1-8 Martie, 1 iunie, etc. ).
Putem da și altă folosință acestor panouri, cum ar fi: proiecții de film, expoziții, teatru de stradă, mini-concerte. *Anexa1

Amplasamentul proiectului/ZONA DIN FĂGĂRAȘ

Zona verde dintre Baia comunală și Casa de Cultură

Galerie foto

Locație proiect

Casa de Cultura - Baia comunala