Project Description

Proiect neeligibil

Acest proiect nu a îndeplinit toate criteriile pentru a fi supus votului.
Alexandru Ciocan
100.000 RON

Amenajarea spaţiului verde din jurul Casei de Cultura din Făgăras, mai exact spaţiul dintre clădire şi blocul 6 de pe strada Tăbăcari cât şi zona din laterarul acesteia.

De ce ar trebui sprijinit/implementat proiectul

De ce am ales ca amenajare acest spaţiu? Casa de Cultură reprezintă un loc important al oraşului dar o anumită zona din jurul acesteia nu este amenajată deloc. Pe latura cu DN-ul se poate implementa un gard decorativ din lemn, înălţime de aproximativ 1 metru care sa protejeze spaţiul verde, uneori acea zonă verde este folosită ca şi “toiletă publică”. Cu acel gard putem împiedica acest lucru.
Amenajarea zonei din spatele clădiri care acum nu este amenajată. Acolo se pot planta copaci de mărime medie, se pot amplasa diverse măsuţe cu scaune sau bănci pentru a creea o zonă de relaxare, se pot pune şi nişte pavele pentru a creea noi alei pietonale

Preţ pentru implementare 100.000 lei, necesari pentru achiziţionarea gardului decorativ, a pavelelor din beton dacă vor fi necesare pentru crearea unor noi alei pietonale plus pentru achizionarea unor mese de decorative diversivicate cu scaune sau bănci.

Amplasamentul proiectului/ZONA DIN FĂGĂRAȘ

Strada Tăbăcari, lateral de casa de cultură (partea cu DN1) şi în spatele acestei clădiri.

Galerie foto

Locație proiect

Casa de Cultura, Fagaras .