Project Description

Simona Pandrea
100.000 RON

Doresc să propun un proiect de amenajare a spațiului piedonal pentru copiii Municipiului Făgăraş care frecventează programul prelungit desfăşurat la Creşa Mămăruţa din Făgăraș, aflată pe strada Cerbului nr. 5.
Creşa Mămăruţa deţine o curte interioară destul de spaţioasă unde copiii în timpul programului desfăşoară activităţi recreative în aer liber. Aceste activităţi contribuie la dezvoltarea sănătoasă şi armonioasă a copilului, este important ca cei mici să petreacă timp afară în fiecare zi.
Propun această amenajare deoarece Creşa Mămăruţa deţine această curte spaţioasă în care copiii petrec timp de calitate. Copiii aflaţi aici sunt mici, cu vârste cuprinse între 0 luni şi 3 ani, iar personalul creșei însoțesc micuții noștri beneficiari în spațiul de joacă special amenajat pentru ei ori de câte ori este posibil.
Această curte spațioasă are mult spațiu verde și pentru îmfrumusețarea ei am plantat și diverse flori pentru a încânta copiii, părinții, dar și pentru oricine ne vizitează instituția.
Am contactat o firmă specializată care se ocupă cu amenajări spaţii exterioare, alei, trotuare.
În primul rând vom amplasa dale colorate/cauciucate pe care se va face accesul din clădire către complexul de jocuri din curte, compus din tobogane şi leagăne pentru copii.
Apoi prin curte se vor amplasa în jurul clădirii trotuare care vor permite accesul în clădire, dar vor contribui și la protejarea instituției și a spațiului verde.
Un alt complex de piatră și flori situat în curte dar care v-a încânta imaginea acestui loc plin de viață v-a fi amplasat la capătul unei alei mărginită de flori.

De ce ar trebui sprijinit/implementat proiectul

Unitatea de Învățământ Creșa Mămăruța este singura creșă din municipiul nostru unde părinții pot aduce copiii lor micuți să frecventeze un program dedicat antepreșcolarilor.
Tocmai de aceea doresc să amenajez și această curte minunată pentru a fi nu doar frumoasă dar și sigură și durabilă în timp.
Merită să investim în viitor!

Amplasamentul proiectului/ZONA DIN FĂGĂRAȘ

Creşa Mămăruţa se află în municipiul Făgăraş, str.Cerbului nr.5, jud.Braşov

Galerie foto

Locație proiect

Fagaras, Cerbului, nr.5