Project Description

FAZA: Proiect realizat
IOAN-AURELIAN CURTICAPEAN
46.400 EUR

Spatiul multifunctional cuprinde o alee de 2,5 m latime si aproximativ 80 m lungime si spatiul verde aflat imprejurul ei. Suprafata vizata se vrea un loc pentru desfasurarea unor activitati cu caracter educational, dar si pentru recreere intr-un mediu ambiental sigur si placut. Aleea va fi construita din pavele si este prevazuta cu borduri. Aceasta alee va avea 2 anexe, una dedicata parcarii bicicletelor, iar cea de a doua va fi un spatiu pentru relaxare/ lectura, utilat cu 4 bancute stradale. In exteriorul acestei alei va fi reabilitat spatiul verde prin nivelarea terenului si insamantare de gazon, respectiv prin plantarea de arbusti ornamentali-thuja.

De ce ar trebui sprijinită/implementată

1.Spatiul vizat este intr-un grad de deteriorare foarte avansat(gropi,denivelari, astfalt decoperat pe multe portiuni,et), lucru care pune in pericol SECURITATEA elevilor.
2.O alee amenajata va reda circuitul pentru alergare in jurul scolii, traseu folosit pentru orele de educatia fizica.
3.Oferirea unui spatiu pentru plimbare si relaxare;zona liniștită,fara zgomot si inconjurata de spatiu verde
4.Oferirea unui loc de parcare amenajat ptr12-14 biciclete va stimula deplasarea cu mijl. nepoluante

Amplasamentul proiectului

Amplasamentul vizeaza tot spatiul de pe 2 laturi(E si S) ale cladirii Scolii Gimnaziale OVID DENSUSIANU Fagaras(Strada Vasile Alecsandri, nr 13). Latura sudica este delimitata de gardul imprejmuitor si cladire, iar latura estica face legatura dintre platoul nordic si latura sudica a scolii fiind delimitata de gardul imprejmuitor si cladire.
In momentul de fata spatiul vizat este ocupat de o alee veche foarte deteriorata si de spatiu verde denivelat (neamenajat).

Calendar implementare

1. Demararea implementării

2. Proiectare

3. Desfășurarea procedurilor legale de achiziție publică

4. Execuția lucrării

5. Proiect realizat

Galerie foto

Locatie proiect

Strada Vasile Alecsandri 9, Făgăraș, Romania