Project Description

FAZA: Execuția lucrării
Ioana Burlăcescu
56.900 RON

Amenajarea spatiului educațional cuprinde o pistă de alergare de cca. 50 m lungime și aproximativ 2.5 m lățime. Nivelarea și compactarea platformei se va face cu balast și nisip. Pe suprafața pistei va fi aplicat un strat de tartan de aproximativ 123 m 2, realizat din granule EPDM cu o dimensiune de 0.5 mm, de culoare roșie. Aceasta este prevazută cu două culoare de alergare și un sector pentru săritura în lungime. Pe lângă pista de alergare spațiul mai cuprinde și o groapă de nisip care va fi amplasată la capătul pistei, având aproximativ 3 m lungime / 2.5 m lățime și o adancime de 30 cm. Pe suprafața vizată se dorește un loc pentru desfășurarea unor activități cu caracter sportiv în aer liber.

De ce ar trebui sprijinită/implementată

1.Spațiul vizat este într-un grad de deteriorare avansat. Prin acest proiect, suprafața utilă va fi mărită. Aceasta va putea fi folosită de elevii și cadrele didactice ale instituției, precum și de alte persoane pasionate de atletism.
2.Oferirea acestui spațiu educațional face, ca orele de educație fizică și sport să se desfășoare, într-un mediu sigur pentru elevi și profesori. Suprafața pistei de alergare fiind netedă și elastică lipsită de denivelări și gropi, reducând riscul accidentărilor.

Amplasamentul proiectului

Spațiul supus amenajării este situat în incinta (curtea) Școlii Gimnaziale „OVID DENSUSIANU” Făgăraș (Strada Vasile Alecsandri, Nr. 13) latura nordică, către Biserica Romano-Catolică.

Calendar implementare

1. Demararea implementării

2. Proiectare

3. Desfășurarea procedurilor legale de achiziție publică

4. Execuția lucrării

5. Proiect realizat

Galerie foto

Locatie proiect

Strada Vasile Alecsandri 2, Făgăraș, România