Project Description

Lucian Mija
58.735 RON
Adăugat la favorite! Adaugă la favorite

Proiectul consta in construirea unui teren de bachet cu acces liber intr-un cartier al orasului nostru.In prezent exista doar un singur teren de acest gen situat langa stadion.Ne dorim amplasarea terenului intr-o alta zona a orasului astfel incat copiii si tinerii din aceasta zona sa poata beneficia de el. Terenul va avea dimensiunile oficiale si va fi imprejmuit astfel incat sa poata gazdui si competitii.
Baschetul este unul dintre cele mai raspândite jocuri sportive din lume. Se caracterizeaza prin finetea, precizia si fantezia exercitiilor tehnice si tactice, prin talia inalta si calitatile fizice deosebite ale jucatorilor. Este o lupta sportiva, care cere spirit de echipa si de sacrificiu, inteligenta si rezistenta nervoasa.

Nota Comisiei tehnice de analiză a propunerilor de proiecte:

De ce ar trebui sprijinit/implementat proiectul

Prin existenta acestui teren, comunitatea fagaraseana,-in special tinerii- ar avea o posibilitate in plus de a petrece timpul in aer liber si facand o activitate benefica atat pentru sanatate cat si pentru dezvoltarea personala. Mulți dintre noi ne-am trăit copilăria bătând mingea pe străzile dintre blocuri, am aruncat mingea de baschet la coșuri improvizate și ne-am fi dorit atunci sa avem un astfel de teren in cartierul nostru .
Proiectul este pentru comunitate si cerem sprijinul comunitatii pentru finalizarea lui.

Amplasamentul proiectului/ZONA DIN FĂGĂRAȘ

Terenul va fi amplasat in Cartierul Tudor Vladimirescu.

Documente

Deviz294.pdf

Galerie foto

Prezentare Video

Locație proiect

Strada Azotului , Făgăraș, Romania