Project Description

Victor Porancia
42.172 RON
Adăugat la favorite! Adaugă la favorite

Bike Bench este echipament cu un design minimalist ,care ofera in schimb multiple functionalitati : rack biciclete, compresor de aer umflare roti , prize de curent electric pentru incarcarea bicicletelor electrice, unelte de reparatii pentru biciclete, incarcatoare wireless si prize de incarcare USB pentru device-uri mobile, iluminat nocturn, statie indicatori meteo, etc. Bike Bench este foarte potrivita pentru orase, municipalitati , campusuri universitare, statii transport public, gari ,porturi, ,parcuri, gradini botanice/zoologice ,statiuni, plaje sau spatii comerciale, încadrandu-se perfect în ambient. ”Banca” poate fi folosita pentru alimentarea bicicletelor electrice, telefoanelor, tabletelor, laptopurilor, playerelor multimedia wireless sau prin cablu, oferind totodata Internet Wi-Fi gratuit utilizatorilor aflati în spatii publice si iluminare bazata pe tehnologie LED. Conexiunea la Internet este bazata pe tehnologiile prin cablu de tip fibra / cupru sau radio 3G, 4G, în functie de acoperire, avand o raza de actiune intre 4 si 20 metri. Bateriile reîncarcabile cu care este prevazut sistemul înmagazineaza energia ofering un consum energetic redus din reteaua de electricitate. Conectarea la Internet se realizeaza prin selectarea punctului de acces definit de proprietar, fara a fi necesara autentificarea cu numele de utilizator si parola. Constructia eleganta a Bike Bench poate suporta toate conditiile de vreme, este rezistenta vandalismului si este foarte usor de instalat. In acelasi timp, "banca" este proiectata să se integreze oricarui mediu. Smart Bench are un aspect modern si o dimensiune adecvata pentru arhitectura oraselor dezvoltate ,dar se potrivește perfect de asemenea in natura , parcuri si gradini.

Nota Comisiei tehnice de analiză a propunerilor de proiecte:

De ce ar trebui sprijinit/implementat proiectul

Bike bench ofera multiple functionalitati : rack biciclete, compresor de aer umflare roti , prize de curent electric pentru incarcarea bicicletelor electrice, unelte de reparatii pentru biciclete, incarcatoare wireless si prize de incarcare USB pentru device-uri mobile, iluminat nocturn, statie indicatori meteo, etc. ”Banca” poate fi folosita pentru alimentarea bicicletelor electrice, telefoanelor, tabletelor, laptopurilor, playerelor multimedia wireless sau prin cablu, oferind totodata Internet Wi-Fi gratuit utilizatorilor aflati în spatii publice si iluminare bazata pe tehnologie LED. In vechea piata din centrul orasului persoanele pot beneficia de toate functionalitatile bancii, este un produs comunitar inovativ.

Amplasamentul proiectului/ZONA DIN FĂGĂRAȘ

Propun a se amplasa in parculetul din fata primariei. O sa atasez o foto cu pozitia. Ea poate fi relocata foarte usor. Este de preferat sa fie conectata la reteaua de electricitate pentru a asigura o buna functionare si pe timpul perioadei reci, fara prea mult soare.

Galerie foto

Locație proiect

Piaţa Republicii 16, Făgăraș 507010, Romania